Pneu-remix.hr > Valvoline

Valvoline

Za mnoge je Valvoline ime koje ne traži velika objašnjenja. Nije ni čudo, jer je riječ o najstarijem proizvođaču, najstarijoj tržnoj marci i o jednom od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnih ulja i maziva za automobilsku, komercijalnu i industrijsku primjenu, kao i proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Danas je naš proizvodni program veći i širi nego ikad. Svaki dio tog programa, svaki proizvod, posebno je osmišljen kako bi udovoljio najvišim zahtjevima današnjeg tržišta. No, nije samo kvaliteta ono što čini Valvoline toliko uspješnim. Naša globalna reputacija uključuje inovativnost na području podmazivanja. Moglo bi se reći da je upravo ona ključ našeg uspjeha, filozofija koja je tijekom godina osmislila proizvode, koji su, idući u korak s vremenom, ujedno i određivali tempo i nužnost pojave novih proizvoda. Posljednji od njih je MaxLife, prvo motorno ulje posebno osmišljeno kako bi udovoljilo zahtjevima starijih motora s velikim brojem prijeđenih kilometara.

MaxLife je samo jedan primjer. Bez obzira što tražite, da li sredstvo za čišćenje rasplinjača ili rashladnu tekućinu, mazivo za brodske motore ili ono za motore motorkotača, vosak za poliranje ili sredstvo za čišćenje naplataka, uvijek ćete pronaći iznenađujuče veliku ponudu traženih proizvoda, uključujući i onaj pravi.

Zato, dobrodošli u svijet naših proizvoda, sveobuhvatnog popisa naših proizvoda, posebno oblikovanog da bi lako i jednostavno pronašli željeni proizvod.

Pogledajte našu ponudu:

valvoline