Pneu-remix.hr > O nama

O nama

Misija i vizija tvrtke:

Naša misija je pružiti našim partnerima optimalni omjer cijene i kvalitete proizvoda u području fluidne tehnika i osobnih i gospodarskih vozila. Naša vizija je da s našim partnerima dugoročno rastemo razmjenjujući uzajamno znanja i iskustva kako bi uvažavajući poslovne specifičnosti pronašli optimalna rješenja za probleme iz područja fluidne tehnike te osobnih i gospodarskih vozila.

Povijest tvrtke:

Poduzeće Pneu-Remix d.o.o. osnovano je u srpnju 1998. godine sa sjedištem u Osijeku, Ulica Ariša 2 te poslovnicom u Našicama. poduzeće je registrirano kao proizvodno trgovačko s djelatnostima: proizvodnja visokotlačnih fleksibilnih hidrauličkih spojeva, veleprodaja, maloprodaja, servis hidrauličnih dizalica i hidrauličnih komponenti, vulkanizerska radnja i servis osobnih vozila u poslije garancijskom roku.

Posebni smo po svom servisu hidraulike, Max-Life servisu u Osijeku. Naša poslovnica u Našicama nadležna je za poslove maloprodaje, Max-Life i Vulco servisa. Sa centralnog skladišta u Osijeku dostavljamo robu kupcima iz cijele Hrvatske. Naš proizvodni i prodajni programa uglavnom je vezan uz fluidnu tehniku te osobna i gospodarska vozila.

Ulažemo svakodnevno puno truda da zadovoljimo svakog kupca.

Naša poruka partnerima:

Nije najskuplja roba uvijek najkvalitetnija niti je najjeftinija dugoročno najisplativija. Da bi se postigao optimalni omjer cijene i kvalitete potrebno je puno znanja i iskustva. Mi u Pneu-Remixu svakodnevno radimo na tome da smo nezaobilazni partner kada se traži prava vrijednost za svoj novac.

Fotogalerija (kliknite na sliku za uvećani prikaz)

O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama O nama