Pneu-remix.hr > Loctite

Loctite

Loctite - Henkel

Loctite -- dio Henkel Group od 1997 – je proizvođač specijalnih kemikalija, poznat širom svijeta koji proizvodi i prodaje strojarska ljepila, brtvila i premaze direktno u proizvodnju i preko svoje mreže industrijskih distributera.

Kako bi se kupcu omogućilo dobivanje informacija iz jednog, fokusiranog izvora, Henkel je osmislio poslovni sektor Henkel Technologies, konsolidirajući tako sve industrijske sustave i usluge u jednu jedinstvenu tržišnu ponudu. Henkel Technologies u cijelom svijetu ima 3 osnovna dijela:

  • Loctite Strojarska Ljepila
  • Industrijska Ljepila & Brtvila
  • Surface Technologies

Loctite® proizvodi koriste se u vrlo raznolikim granama industrije, od elektroničke, auto i avioindustrije, strojogradnje i proizvodnje medicinskih pomagala kao i u mnogim poljima opće industrije. Asortiman proizvoda sadrži rješenja za industrijsku proizvodnju, održavanje u industriji i održavanje i njegu automobila. Dodatna linija Loctite® proizvoda sadrži maziva, odvajače za kalupe, čistače i druge posebne proizvode korisne kod izrade lijepljenog spoja. Dostupna je i kompletna linija standardne dozirne opreme, uključujući i ručne i automatske sustave doziranja i stvrdnjavanja; oprema se može konstruirati i “po mjeri” te se izraditi i instalirati kako bi zadovoljavala točno određene, specifične proizvodne potrebe.

Loctite
  • Tel: 031/297-560
  • Fax: 031/297-565