Pneu-remix.hr > Hidraulički cilindri, pumpe i motori

Hidraulički cilindri, pumpe i motori

Pneu-Remix d.o.o. je tvrtka specijalizirana za najsloženije zahvate u vašem hidrauličnom sustavu. Dugotrajno školovanje i vrhunska praktična obukao odlike su naših stručnjaka za pitanja hidraulike. Praktično nema problema kojeg nećemo riješiti ukoliko je u pitanju hidraulika ili pneumatika i općenito fluidna tehnika. Osim našeg proizvodnog programa servisiramo i popravljamo sve vrste hidrauličnih komponenti: cilindre, motore, pumpe i razvodnike. Ukoliko popravak vaše komponente nije moguće ili zahtjeva nesrazmjerno velika ulaganja ponuditi ćemo vam optimalno zamjensko rješenje za vaš problem.

S ponosom ističemo da smo u području fluidne tehnike nenadmašan partner hrvatskim tvrtkama. Našu kvalitetu prepoznali su inozemne tvrtke specijalizirane za pitanja hidraulike i pneumatike pa smo nakon dugogodišnjih izvrsnih rezultata u otklanjanju kvarova i servisiranju hidraulične opreme postali ovlašteni zastupnici tvrtke Palfinger - www.palfinger.com specijalizirane za proizvodnju hidrauličnih dizalica i platformi.

Posebnost koja nas izdvaja od ostalih tvrtki je naša spremnost za terensko dijagnosticiranje i otklanjanje kvarova na hidrauličnim komponentama kako na mobilnim tako i na stacionarnim postrojenjima. Tu smo prepoznati, kako po brzini odziva tako i po kvaliteti odrađenih zahvata.

Fotogalerija (kliknite na sliku za uvećani prikaz)

Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike Popravak hidraulike