Pneu-remix.hr > Banner akumulatori

Banner akumulatori

Banner proizvodi akumulatore već skoro 65 godina. Osnovan je davne 1937. u Rankweilu. Akumulatori sa simbolom bika postali su svjetski priznati vrlo kvalitetni proizvodi napredne tehnologije.

Tvornica smještena u proizvodnom centru Linza u Austriji osigurava stalnu isporuku po potvrđenoj kvaliteti koju odiguravaju dodjeljeni standardi usuglašeni s ISO/TS 16949:2002 i ISO 9001:2000.

Banner proizvodi su kvalitetni i jednako pouzdani bilo da se radi o ekstremnim hladnoćama sjeverne Skandinavije ili o vrućinama Afrike i Azije. Privatna nezavisna kompanija Banner snabdijeva proizvođače vozila kao što su Audi, VW, Daimler-Chrysler, MAN i Styer svojim akumulatorima koji se ugrađuju u vozila prilikom sklapanja i smatraju originalnim dijelovima. Od ove godine snabdijevat će i Škodu svojim akumulatorima, točnije Škodu Superb s benzinskim motorima. Banner proizvodi više od 150 vrsti akumulatora ukjučujući i najvažnije vrste akumulatora za Japanska vozila (35Ah-110Ah).

Paleta Banner proizvoda obuhvaća šest vrsta akumulatora:

Uni Bull

Nova i univerzalna vrsta akumulatora pete generacije sa okruglim i Fordovim priključcima i 30% više snage od konvencionalnih akumulatora. Veća snaga dobivena je korištenjem nove tehnologije i dizajna. U ovim akumulatorima koristi se i high-tech slitina kalcija (ili kalcij-kalcij tehnologija) umjesto konvencionalnog antimona čime je potrošnja vode svedena na minimum, a što znači da ne zahtijeva nikakvo dopunjavanje vodom. Samo 5 verzija ovih akumulatora pokriva više od 150 DIN tipova, tj. više od 900 modela automobila uključujući i Fordova vozila. Dizajniran je tako da ručke za nošenje kad su spuštene prekrivaju priključke.

Bannere uni

Power Bull

Power Bull je nova generacija akumulatora proizvedenih na kalcij tehnologiji koja zadovoljava zahtijevnije potrebe modernih vozila. Kalcij-kalcij tehnologija smanjila je potrošnju vode i samopražnjenje na mimumum. Time je omogućano lakše pokretanje čak i pri ekstremnim temperaturama. Power Bull akumulatori posebno su pogodni za vozila proizvedena nakon 1997. i uključuju zaštitu od povratne vatre te ne zahtijevaju nikakvo održavanje. Uz to su i vrlo prihvatljivi za okolinu.

Banner Power Bull

Buffalo Bull i Super Heavy Duty

Buffalo Bull Super Heavy Duty su akumulatori visokih performansi kvalitete prve ugradnje za ekstremne uvjete. Idealan je za komercijalna vozila s velikim zahtjevima za snagom. Buffalo Bull SHD uglavnom se upotrebljava u autobusima, kamionima, hladnjačama i građevinskim strojevima. Vrlo su otporni na vibracije i cikluse punjenje-pražnjenje. Heavy Duty znači da imaju viskoku startnu snagu i da se mogu nositi sa vibracijama. Kao i SHD akumulatori nude kvalitetu originala, optimum otpora na vibracije i vrlo su otporni na cikluse punjenje-pražnjenje.

Buffalo bull

Eneregy Bull

Bez obzira da li se upotrebljava na moru, u kampu, za signalizaciju ili u solarnim sistemima uvijek nanovo demonstrira svoju elastičnost. Posebna konstrukcija omogućava im dugotrajni radni vijek i visoku pouzdanost. Važno: Prilikom punjenja punjač mora biti posebno namješten prema vrsti Energy Bull akumulatora.

Banner Energy

Bike Bull - akumulatori za motore

Akumulatori za motore Akumulatori namijenjeni za motore čije su odlike vrlo velika startna snaga i brzo punjenje. U ponudi su akumulatori za veliku većinu motora u izvedbi od 6V i 12V. U ponudi su dvije različite izvedbe ovih akumulatora: standardna izvedba (kao i automobilski akumulatori) i MF-akumulatori u YT/YTX tehnologiji.

Za sve akumulatore vrijede slijedeći zahtjevi:

  • Držite akumulatore i terminale čistim i suhim
  • nikad ne ostavljajte ispražnjeni akumulator
  • nakon pražnjenja akumulatora potrebno ga što je prije moguće ponovno napuniti jer će u protivnom doći do oštećenja
  • akumulatore prije punjenja (dopunjavanja) nije potrebno isprazniti kao što je to slučaj s NiCd akumulatorima i baterijama. štoviše svako potpuno pražnjenje akumulatora samo nanosi štetu akumulatoru.
Banner akumulatori
  • Tel: 031/297-560
  • Fax: 031/297-565